• Αργοστόλι: Δευτ - Σαβ: 08:00 - 17:00

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας απαντήσουμε σύντομα. Καλύπτουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Το φορτίο σας δικό μας μέλημα

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφοράς του φορτίου  για τη διεθνή μεταφορά και εγχώρια λιανική διανομή και παράδοση.

Read more

100% Ασφαλής Μεταφορά

Η εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα εκτέλεσης έργων διαφόρων μεγεθών. Από μικρά προσωπικά φορτία,έως και την οικοδόμηση κατασκευών μεγάλης κλίμακας.

Read more

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 14001:2004

Η άρτια δομημένη και υποδειγματική λειτουργία της μεταφορικής εταιρείας ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ πιστοποιήθηκε με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004.

Read more

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Και πάντα στους χρόνους που σας έχουμε υποσχεθεί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μεταφορική Λυκούδης | Μεταφορές – Αποθηκεύσεις – Διανομές

Η Μεταφορική Κεφαλλονιάς Λυκούδης ξεκίνησε και παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στις Μεταφορές με έδρα την Κεφαλλονιά, έχοντας αναπτύξει ένα αποτελεσματικό δίκτυο μεταφορών στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Με την μακρόχρονη εμπειρία της και λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας με πελάτες όπως μικρές και μεγάλες εταιρείες, η δράση της καλύπτει Μεταφορές Εσωτερικού και Εξωτερικού, έχοντας ειδίκευση και στην Αποστολή Δεμάτων σε χώρες του εξωτερικού.

Ειδικεύεται σε μεταφορές προϊόντων όπως τρόφιμα, ευπαθή προϊόντα, αλλά και προϊόντα βιομηχανίας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και κανονισμούς για την ασφαλή και άμεση παράδοσή του και την άμεση παραλαβή τους, μόλις την επόμενη ημέρα.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά μεταφορές, αποθηκεύσεις, διανομές, φορτώσεις/εκφορτώσεις, συσκευασίες και ό, τι άλλο μας ζητηθεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα καθώς και στο εξωτερικό.

Σύμμαχός μας είναι ο χρόνος και η αποτελεσματικότητα.